Ida Ising

Her finder du vores nedsatte Ida Ising lagner til pusletaske. Vi har kun få tilbage på lager, så skynd dig at bestil hvis du mangler!

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Ida Isings pusletasker får design, materialer og funktion til at gå op i en højere enhed.

Nutidens design blandet med 70´ernes funktionalitet gør Ida Isings pusletasker helt unikke. Pusletaskerne er mere en mobil pusleplads end egentlig taske. Og det er lige netop det, Ida Ising selv har erfaret var vigtigt, da hun fik sit første barn. Efter stor efterspørgsel hos veninderne begyndte hun selv at producere taskerne med stor succes.

Materialerne i Ida Ising pusletaskerne (tekstiler, læder m.m.) er lavet her i Europa og i samarbejde med REACH-compliance. REACH er med til at sikre ansatte og natur mod farlige kemikalier i forbindelse med produktionen. Desuden er taskerne også syet her i Europa. Ud over at materialerne er udelukkende europæiske, er alle tekstiler også økologiske (øko-tex). Det drejer sig om frottélagener, kanvas og bomuld.

Voksdugen der er brugt til den vandtætte puslepude er lavet uden phthalater. Her er intet der kan skade dit barn.

Pusletaskerne fra Ida Ising er et gennemtænkt, praktisk og smukt produkt, som er en fryd ikke kun for moderen, men også faderen. Det enkle og stilsikre design, såvel som de slidstærke materialer, gør tasken tidløs, så den kan bruges til mere end et enkelt barn.