Little Jellycat

Her på siden finder du vores udvalg af tøjdyr, bøger og meget mere fra det søde mærke Little Jellycat, der har specialiseret sig i at lave legetøj til helt små børn. 

Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
159 kr 210 kr
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Små børn elsker legetøj, hvor de kan bruge flere af deres sanser på én gang. Ved hjælp af farver, former og forskellige teksturer kan man fange og stimulere små børns opmærksomhed på en god og sund måde. Det formår Little Jellycat at gøre med deres søde bamser og krammedyr, der er lavet af meget bløde materialer, som børnene vil elske.

De søde dyremotiver er enkle og lette at genkende og passer perfekt til, at barnet kan ligge og putte med dem i vuggen eller på legetæppet.

Også de skønne små papbøger fra Little Jellycat passer perfekt til små børn, når der skal læses højt. De fine historier bliver levende, idet bøgerne indeholder forskellige ting og teksturer, som de små børn kan interagere med på en helt ny måde. Det giver noget ekstra til de hyggelige stunder, hvor man så småt kan begynde at introducere sit barn for højtlæsningen.

Little Jellycat står desuden bag en række forskellige rangler og nusseklude, som skaber en sjov og tryg atmosfære omkring ens barn.