Sekiguchi

Her kan du se vores store udvalg af de populære Bimse, Bøller eller Monchhichi, som de små søde aber faktisk hedder - fra det japanske firma Sekiguchi.

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Monchhichi - der betyder lykke - var en klassiker i børneværelserne op igennem 70- og 80'erne, og de bringer stadig smilet tilbage hos mange, som ser dem igen.

Det er det lille familieejede firma "Sekiguchi" i Tokyo, der har fremstillet de klassiske bamser siden 1974, og hvert år bliver sortimentet udvidet p.g.a. dukkernes store og trofaste fanskare i hele verden.  

 Siden begyndelsen er det blevet livligt diskuteret, om den lille abe er en bamse eller en lille dukke, Sekiguchi har opfundet. Ligegyldigt hvad appellerer de små aber også til den yngre generation,og selv helt små børn elsker det milde udtryk og den lille sut, der kan kommes i munden. Faktisk suttede Bøllebamsen oprindeligt på sin tommelfinger, men da man i 80´erne begyndte at anbefale, at børnene ikke længere skulle sutte på tommelfinger, valgte Sekiguchi at skifte tommelfingeren ud med en rigtig sut.