Rubbabu

Velkommen til Rubbabu’s verden af farvestrålende legetøj. Hvis du er på udkig efter prisbelønnet legetøj i naturlige materiale og klare farver er Rubbabu det helt rigtige!

Læs mere

Filtrer efter

Kategorier
Mere.. mindre
Pris
30 kr 30 kr
Filter
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Hos Banditten har vi valgt at have et stort udvalg af Rubbabu legetøj. Det har vi, fordi Rubbabu er super sjovt og lækkert legetøj med en høj legeværdi.

Rubbabu er klassisk legetøj, som børnene aldrig bliver trætte af. Sortimentet indeholder Rubbabu biler, Rubbabu fly, Rubbabu værktøj, Rubbabu klodser, massevis af Rubbabu bolde samt et populært Rubbabu bowling sæt.

Rubbabu har vundet et utal af priser og sælges i mange af de største muserumsbutikker blandt andet MoMA i New York. Derudover finder man legetøjet i design- og interiørbutikker og naturligvis i legetøjsbutikker over det meste af verden.

Rubbabu er fremstillet i naturlige og sikre materialer. Den vigtigste komponent i Rubbabu er naturgummi, der udgør 97 % af legetøjet. Naturgummi er antimikrobielt (modarbejder eller dræber bakterier), allergivenligt, meldugresistent og helt fri for BPA og phthalater. Naturgummi er derfor det ideelle materiale til baby, småbørn og større børns legetøj, fordi det er helt sikkert for dit barn at lege med.

Der er knald på farver på alt Rubbabu legetøj, og overfladen er lækker blød og fløjlsagtig. Farverne tiltaler børnene, mens velouroverfladens tekstur skaber en spændende sensorisk oplevelse for barnet med masser af taktil stimulation. Dette er godt, fordi det opfordrer barnet til at røre ved, forstå og holde på legetøjet, mens legetøjet udvikler barnets motoriske færdigheder.

I vores sortiment har vi rigtig mange af de populære Rubbabu biler. En Rubbabu bil findes i 3 forskellige størrelser og med forskelligt design. Der er f.eks. Rubbabu ambulance, Rubbabu politibil, Rubbabu racerbil samt Rubbabu lastbil. Derudover er Rubbabu tog og Rubbabu fly også et hit!

Rubbabu bus med puslespil er en forholdsvis ny ting, hvor barnet udover at lege med bussen også kan sætte de små puslesbrikker ind de rigtige steder.

En Rubbabu bold er et sansemotorisk produkt, der samtidig ikke gør ondt for barnet at få i hovedet. Rubbabu bolde findes i et utal af farver og med forskellige overflader og designs for den bedste taktile oplevelse. Rubbabu naturgummi boldene findes i 3 forskellige størrelser.

Rubbabu værketøj er der også lidt af i kollektionen. Rubbabu hammer findes i adskillige farver, og den er en bestseller i butikken. Det samme gør sig gældende for det skægge Rubbabu bowling sæt, hvor man får en bowlingbold og seks kegler med.

Rubbabu er skønt legetøj i støbt naturgummi med blød velouroverflade. Det er sikkert og giftfrit legetøj, biologisk nedbrydeligt, sikkert for alle børn og med masser af sjov og udfordringer. Hvis du skal give en god gave til barnedåb eller barnets første fødselsdage, er legetøjet derfor et rigtigt godt bud.

Kig vores udvalg igennem og se, om du ikke kan finde det helt rigtige legetøj i naturgummi til dit barn!