Fotoalbum & Milestone Cards 

Her på siden finder I vores store udvalg i fotoalbum fra Lilliputiens og milestone baby-, junior- og aktivitetscards!

Læs mere
Viser 1 - 11 af 11

I Banditten har vi fine fotoalbum dekoreret med forskellige figurer, som barnet kender. Nu kan baby få sit eget fotoalbum med billeder af hele familien, yndlingsbamsen eller kæledyret. Et sjovt minde der bør gemmes, også når barnet bliver ældre.Fotoalbumet har kraftige plastiklommer med plads til 10 billeder (10 x 15 cm). Kan overflade vaskes.

De fine Milestone Cards hjælper dig til at huske alle milepælene i graviditeten, barnets første år og første aktiviteter.

Milestone cards er 30 søde kort med forskellige milepæle i graviditeten - de forskellige uger, det første spark, mors yndlingsspise under graviditeten og mange andre sjove begivenheder, milepæle i barnets første år og juniors første aktiviteter. På Milestone cards er der plads til at skrive dato eller anden info. Kortene er flot illustreret og kan bruges som ophæng og scrapbook. Tag et billede af dig selv sammen med kortet, del det med dem, du holder af, eller gem billedet til barnet bliver ældre og gerne vil se, hvordan du så ud, da I ventede på, at det skulle komme til verden, og senere gør det samme med foto af barnet sammen med kortet. Det bliver rigtig søde minder, der kan gemmes hele livet.

×