Ingela Arrhenius 

Her kan du finde vores fantastiske udvalg af den svenske designer Ingela P. Arrhenius´ legetøj, skønne plakater, postkort og børneservice. Mange af varerne er produceret af OMM design og La Marelle. Ingela P. Arrhenius er mor til to børn og arbejder som freelance illustrator i Stockholm. Hun er vild med design fra 50erne og 60erne og hendes lidt naive og finurlige illustrationer, kombineret med en god portion humor, er blevet utrolig populære indenfor de seneste år.

Læs mere
Viser 1 - 36 af 36

Ingela P Arrhenius er kendt for sine fantastiske illuststrationer, motiver og retrofarver. Vores trælegetøj, f.eks, trækvogne, yoyo,er udstyret med de mest fantastisk farverige motiver, der begejstrer et hvert barn. Hendes plakater og postkort er helt specielle og her i Banditten har vi et stort udvalg!

Foruden illustrationer for aviser og reklamer har Ingela P. Arrhenius arbejdet med mønstre til børnetekstiler, emballage og illustreret flere børnebøger. Hos Banditten kan du finde et bredt udvalg af de vidunderlige retro plakater til børneværelset - eller resten af boligen -, Memory spil, puslespil, Babushka dukker og dyr, notesbøger samt farverige børnetallerkener.

Vi elsker Ingela´s streg og er konstant på jagt efter nyheder, så hvis du kender til nye produkter, som du gerne vil se i butikken, må du meget gerne skrive til os. Skandinavisk design i verdensklasse.

×