1 års fødselsdagskort

Den første fødselsdag for barnet skal fejres på behørig vis – og hvilken bedre måde er bedre, end at finde det perfekte 1 års fødselsdagskort at skrive en personlig hilsen på, så kortet kan gemmes til fremtiden og være et fint minde at finde frem. Tag et kig i vores udvalg af fine 1 års fødselsdagskort her! Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
39 kr 40 kr
Filter
Viser 1 - 3 af 3

Der findes et utal af flotte kort på webshoppen, som egner sig til et kort 1 års fødselsdag, men søger du et, hvor der specifikt står et 1 tal på forsiden, kan du selvfølgelig også finde det, og sortimentet af fødselsdagskort til 1 år udvider sig jævnligt. Her hos Banditten legetøjsbutik gør vi nemlig en dyd ud af løbende at sætte jagten ind på sjove og finurlige kort, så der hele tiden er et fint udvalg. På den måde sikrer vi, at du kan finde det helt perfekte kort til barnets 1 års fødselsdag.

Motivet på et kort kan nemlig også være med til at fortælle en historie, og være med til at symbolisere en indforstået historie eller joke mellem forældrene eller en særlig tilknytning til barnet. Du kan blandt andet finde de to bestsellere af 1 års fødselsdagskort som er en pingvin, der ligner et 1-tal i flotte blå retro farver, der giver et klassisk og tidløst udtryk, og en isbjørn der holder en ballon med tallet 1. Blandt de 1 års fødselsdagskort til børn kan du ligeledes finde kort med sjove øjne der bevæger sig, kaniner, pandaer, giraffer, aber og fantasidyr.

Send en fysisk hilsen
Har du ikke mulighed for at være med på selve 1 års fødselsdagen, men ønsker du stadig at give den du har kær en gave sammen med en personlig hilsen i et 1 års fødselsdagskort, kan du her hos Banditten.dk vælge at ønske at få din gave indpakket og få det hele sendt direkte til modtagerens adresse.  

Har du lagt et fødselsdagskort 1 år i indkøbskurven, har du mulighed for at kontakte os, og fortælle om du ønsker skrevet en hilsen med. Det kan du både gøre ved at skrive til os på kundeservice@banditten.dk eller i beskedfeltet, når du er ved at gennemføre din bestilling skrive, at du ønsker en hilsen skrevet med. Så skriver du blot de ord du ønsker med, og så sørger vi for at håndskrive din personlige hilsen i det valgte kort til 1 års fødselsdag. Det er en fin måde at vise, at man i tankerne er med, og det er med garanti noget, der vækker glæde hos den, der har fødselsdag. 

De forskellige mærkninger
Vi får alle vores fødselsdagskort til 1 år gennem forhandlere, der går op i ansvarlig og miljørigtig produktion. Derfor er de mange 1 års fødselsdagskort, vi har hos Banditten naturligvis fremstillet i FSC mærket papir og er CE-mærket. Har du nogen spørgsmål til noget af dette, kan du altid kontakte os og vi vil hjælpe bedst muligt.

Har du svært ved at vælge?
Hvis det er svært at vælge mellem de mange kort til 1 års fødselsdag her på www.banditten.dk, er du naturligvis også velkommen til at besøge vores fysiske legetøjsbutik på Østerbrogade 138 på Østerbro i København.  

Her kan du finde alle vores fødselsdagskort fra gulv til loft, og nyde godt af at have det fulde udvalg samlet foran dig på en gang. Så gør det måske beslutningen lidt nemmere i stedet for at skulle overskue det hele gennem flere åbne vinduer på computeren eller telefonen.

Hurtig levering
Vi sender fra vores butik og webshop dagligt, med hurtig levering, så du har altid mulighed for at kunne bestille et kort og have det inden for kort tid. Hvis du er faldet for et bestemt kort 1 års fødselsdag og gerne vil hente i butikken, kan du enten ringe til os og få det lagt til siden, eller købe det over nettet og vælge afhentning i butik.