Pixi bøger & Snip Snap Snude

Leder du efter små bøger til børn, behøver du ikke lede længere! Her hos Banditten kan du nemlig finde et af Danmarks måske største udvalg af de klassiske Pixi bøger og Snip Snap Snude bøger, som du kan få leveret lige hjem i postkassen. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
15 kr 200 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 49

Pixibøger er virkelig smarte at have med i tasken, når man er på farten med sine børn, og der skal lidt underholdning til, mens der skal siddes stille. En Snip Snap Snude bog er ligeledes rigtig god til underholdning på bilturen og på flyveren, eller hvis barnet er med til middag eller på restaurant med andre voksne.

God til børn der skal lære at læse
Når børn skal lære at læse, er det vigtigt, at det er med simple tekster, som er fyldt med billeder der understøtter læsningen og historien. Derfor er en Pixi bog et oplagt valg, der både passer til børnenes små hænder, og som ikke virker overvældende. En Pixibog er altid indbydende med flotte farver, og bøgerne virker overkommelige med deres 24 sider med begrænset tekst på hver kvadratisk side.

Børnebøger er bare altid et hit, og vi håber, at I bliver inspireret af vores store udvalg af små letlæselige bøger til børn.

Pixibog - En gammel klassiker
Pixibogen har været på markedet siden 1953, og er opfundet af Per Carlsen fra daværende ”Illustrationsforlaget”, som nu i dag hedder ”Forlaget Carlsen”. Per Carlsen fik idéen fra USA, og derfor er de allerførste Pixi bøger oversatte amerikanske historier. Til at starte med var den danske befolkning skeptiske overfor konceptet, men de første købere blev ved med at komme tilbage efter flere, og det viste sig hurtigt at blive et populært samlerobjekt.

Pixi bøger har vi kendt i årtier, og i Danmark er der udkommet i alt 891 siden deres udgivelse i 1953. Forlaget Carlsen, det daværende Illustrationsforlaget eller Illustrationsbureauet, har fået eneret på deres bog formatet, som er 10 x 10 cm. Hvert år bliver der udgivet en ny serie af de små bøger til børn, hvilket vi hos Banditten naturligvis sørger for at holde os opdateret på, så du altid kan tilføje til den seneste samling gennem os.

Hele vores udvalg af de skønne Pixibøger kan du finde her i vores webshop www.banditten.dk samt i vores fysiske legetøjsbutik på Østerbrogade 138. Skulle der mod forventning være en Pixibog, du ikke kan finde, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget som er på vej.

Du kan købe en Pixi bog med Peter Pedal fra serie 108, hvor der er 6 forskellige Pixibøger med forskellige historier om den søde og frække abe Peter Pedal og hans spændende og sjove eventyr. Eller hvad med en Pixi bog med fantastiske Peter Plys, Pixibøger med juletema, de populære Pixibøger med Alfons Åberg og hans historier, som de fleste kender fra deres egen barndom. Hos Banditten.dk har vi også to forskellige serier Pixibøger kun med Disney klassikere – nemlig serie 134 og Pixi-serie 138.

Hvis du ønsker en pixi bog, som er lidt mere lærerig, er en Pixibog skrevet af Sebastian Klein eller en bog med forskellige fakta fra den interessante serie 129 et godt bud. Derudover er Pixibøger med børnesange, Rasmus Klump, fortællinger om Mummitroldene og hundehvalpen Ple,t særligt populære. Sidst men ikke mindst kan I også finde små bøger med bjørnen Paddington, en hel serie fra det ultrapopulære Frozen/Frost univers og historier med de små blå Smølfer. H. C. Andersens klassiske eventyr er rosinen i pølseenden, og de klassiske historier holder stadigvæk.

Snip Snap Snude bøger
Forlaget Bolden har udgivet en serie af små populære bøger, som er specielt gode til at forklare hverdagsting i børnehøjde og med små søde eventyr. Denne serie af bøger hedder Snip Snap Snude bøger, og dem er vi også lagerførende med i et stort antal.

I kan finde en Snip Snap Snude bog fra serien ”Fortæl mig om”, en Snip Snap Snude bog omkring børnene Max og Lotte, der oplever at miste deres mælketænder, tager på besøg hos bedsteforældrene, bliver syge, holder fødselsdag og deres op og nedture med deres venner fra børnehaven. Snip Snap Snude bøger med karaktererne Sørøver Sam og Prinsesse Polly fortæller om at skulle gå på potte, at blive storesøster eller storebror. En ny udvidelse til vores sortiment af Snip Snap Snude bøger er historierne om Alma og Storm, aben Jojo, Julius og Emma, og Den lille prinsesse. Alle sammen hvor karaktererne skal lære at børste tænder, gå på potte selv, lege, eller måske ikke lige synes, det er sjovt at få børstet hår. Kun fantasien sætter grænser, og vi er sikre på, at I både kan finde noget lærerigt, hvis det er behovet i øjeblikket, eller en god historie til ren underholdning og hyggeligt samvær.

Hurtig levering - sender fra dag til dag i miljørigtig emballage
Når du bestiller hos Banditten webshop, finder vi hurtigt dine varer og får dem pakket ned i genbrugskasser. Hos Banditten.dk gør vi nemlig vores allerbedste for at passe på miljøet og samler derfor papkasser og andet emballage løbende fra de lokale butikker rundt omkring på Østerbro. Når vi selv modtager varer, der bliver sendt til os, gemmer vi selvfølgelig også fyldet, der er benyttet til at beskytte legetøjet, og de papkasser som tingene bliver sendt i. På den måde mindsker vi bruget af nye papkasser i omløb. Samtidig er de kasser, vi sender i fortsat i en stand, så man som kunde kan genbruge den selv. Du kan altid forvente, at når du bestiller en Pixi bog eller Snip Snap Snude bog over nettet, at du har den inden for ganske kort tid. Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi Banditten legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København og afhente bøgerne her.