Dukker & dukketilbehør

Her på siden finder du alt inden for kategorien dukker, dukketøj, dukketilbehør samt hånddukker. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
49 kr 850 kr
Filter
Viser 97 - 144 af 182

Velkommen til Bandittens magiske verden af dukker, dukketøj og tilbehør, hvor hvert barn kan finde en dukkeven, der ligner dem selv eller passer til deres fantasifulde eventyr. Vores sortiment spænder vidt fra lyse og mørke dukker med diverse træk, der repræsenterer kulturel mangfoldighed, til bløde babydukker og fantasifulde påklædningsdukker. Med et øje for kvalitet og en sjæl fuld af fantasi, er vores mål at inspirere til leg, læring og kreativ udfoldelse.

Babydukker & dukker: Hos Bandittens webshop fejrer vi mangfoldigheden med et omfattende udvalg af dukker. Vores sortiment inkluderer lyse og mørke dukker med en række forskellige træk, designet til at spejle den virkelige verdens rigdom af kulturer og identiteter. Gennem leg med disse dukker lærer børnene om inklusion, empati og den skønhed, der findes i vores forskelle, hvilket bidrager til en mere forståelsesfuld og accepterende generation.

Götz dukker og tilbehør: Vi er stolte over at præsentere et bredt udvalg af Götz dukker og deres tilbehør, kendt for deres uovertrufne kvalitet og øje for detaljer. Disse dukker er skabt til at være en trofast ven gennem barndommen. Med et stort udvalg af hårtyper, øjenfarver og outfits sikrer, at hver Götz dukke er unik. Tilbehøret fra Götz udvider legens horisonter og tilbyder alt fra fashionabelt dukketøj til realistiske dukkevogne, hvilket gør legen endnu mere indlevende og autentisk.

Påklædningsdukker: Vores udvalg af påklædningsdukker tilbyder uendelige timer af kreativ og fantasifuld leg. Fra magnetiske dukker og dem lavet af papir til dem, der kommer med stoftøj eller klistermærke-outfits, er der ingen grænser for de historier og verdener, børnene kan skabe. Disse påklædningsdukker er ikke blot underholdende; de er også et værdifuldt redskab til udviklingen af finmotorik og en forståelse for farvesammensætninger, mønstre og design.

Håndukker og fingerdukker: I det magiske univers af dukkeleg tilbyder Håndukker og fingerdukker en helt særlig charme og nærvær. De søde fingerdukker fra Sigikid og Lilliputiens bringer en verden af eventyr lige til fingerspidserne. På den anden side står de naturtro hånddukker fra HANSA, som repræsenterer dyrelivet med en autencitet, der næsten får dem til at virke levende. Disse hånddukker er fremstillet med en ekstraordinær opmærksomhed på detaljer og kvalitet, hvilket gør dem til perfekte værktøjer for både uddannelse og leg.

Tinyly dukker og dukkehuse fra Djeco: Djeco's Tinyly-serie bringer en helt unik dimension til dukkehuslegen med deres detaljerige og fantasifulde design. Disse fortryllende dukker og deres farverige dukkehuse indbyder børn til at udforske og fortælle deres egne historier, fyldt med eventyr og magi. Hver detalje er omhyggeligt udformet for at stimulere børnenes kreativitet og fantasi, hvilket gør Tinyly serien til et hit blandt både børn og voksne.

I Bandittens webshop er hver dukke og hvert stykke tilbehør nøje udvalgt med tanke på at bringe glæde, inspirere til kreativitet og fremme en forståelse for mangfoldighed og empati. Uanset om du er på udkig efter en dukke, der ligner dit barn, en klassisk Götz dukke, en fantasifuld påklædningsdukke eller det fortryllende univers af Tinyly figurer fra Djeco, har vi noget, der vil glæde ethvert barn og åbne op for en verden af leg og læring.