Kategorier

Producenter

Gratis fragt
bObels Stor Fisk - Grøn Multi - SPAR 30 % - Udstillingsmodel
  • bObels Stor Fisk - Grøn Multi - SPAR 30 % - Udstillingsmodel
  • bObels Stor Fisk - Grøn Multi - SPAR 30 % - Udstillingsmodel

bObels Stor Fisk - Grøn Multi - SPAR 30 % - Udstillingsmodel

649,00 kr

Sjov Multi Grøn Fisk i den store model fra bObles.

Børn har bedst af at bevæge sig, og med det danske designfirma Bobles prisbelønnede tumlemøbler, er det svært at lade være.

Tumlemøblerne er en serie af farverige og genkendelige dyr, som barnet kan kravle, gynge, sidde, trille eller balancere på. Som en ekstra bonus stimuleres barnets sanse-motoriske udvikling, når møblerne benyttes.

Hele bObles sortiment er fremstillet i fast EVA-skum uden skarpe hjørner eller skadelige ftalater. Det hele er meget nemt at rengøre med vand, og børnemøblerne sætter ikke mærker i gulvet o. lign.

Kort sagt fantastisk nytækning indenfor børneinteriør!

bObles Fisken har et utal af legemuligheder, alene eller sammen med de andre tumlemøbler. Fisken fås i to størrelser, der kan stables ovenpå hinanden eller sættes ved siden af hinanden. Den lille model er rigtig god til det mindre barn, der lige har lært at sidde selv.

Den store fisk er en fin stol til det større barn, mens de to fisk ovenpå hinanden er en glimrende taburet til en teenager eller barnets forældre.

Fisken kan trilles og tiltes, man kan løbe efter den, rulle den til hinanden, eller barnet kan ligge henover den runde del og få styrket muskulaturen på ryggen og sine arme.

Produkt information

MålH: 24 cm x D: 30 cm
CE-mærkningLegetøjet er CE-mærket.
Reference001-05-024-444
MærkebObles
1 vare på lager i webshop og butik Lynhurtig levering! Gratis gaveindpakning. Billig fragt fra 29 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr. Ubegrænset byttefrist via webshop og butik. Altid god service!