Børneure

Skal børneværelset indrettes og væggene dekoreres? Hvad med et superfint og lærerigt børneur til at hænge op på væggen? Her på siden kan du se alle vores flotte og søde børneure, lige til at hænges op på væggen, eller til at have stående på bordet.

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Allerede når man går i gang med at overveje, hvordan babys værelse skal se ud, bør man overveje et børneur. Det kan nemlig være en rigtig god ide at hænge et ur op på børneværelset, inden barnet kan klokken, men det tænker de fleste forældre ikke på.

Et børneur pynter naturligvis flot på børneværelset, og samtidig giver det barnet en rigtig god fornemmelse af tiden, der går i løbet af dagen. Man kan for eksempel tale med det mindre barn om klokken inden sengetid, og når barnet skal op. På denne måde skærper man barnets nysgerrighed tidligt, og man får italesat, hvad klokken rent faktisk er for en størrelse.

Derfor er et børneur til værelset også en meget populær gave til både barnedåb eller fødselsdagen.

Vi har flere modeller af børneure til væg fra A Little Lovely Company i søde pastel farver. Blandt de nuttede designs finder man blandt andet et panda børneur, et kært enhjørning børneur samt børneure med regnbue, stjerner og måner.

Fra Rex London finder man de farvestrålende børneure i træ. Disse vægure til børn har sjove og finurlige illustrationer, der vækker begejstring hos børnene. F.eks. den populære grønne dinosaur, den seje rumraket, eller den lille luftballon der overraskende bevæger kurven, i takt med tiden der går.

Alle vores ure til væggen er hurtige og lette at hænge op på barnets værelse. Børneurene kører på batterier, og de er støjsvage, så uret ikke forstyrrer barnets søvn.