Play & Go

Her på siden finder du de super smarte legetæpper, opbevaringsposer, tasker og pusletasker fra mærket Play & Go. Play & Go tasken er et genialt koncept, hvor kedelig oprydning og legetøjsopbevaring hurtigt bliver nemt, let og sjovt. Play og Go opbevaringstasken er en simpel og effektiv løsning til opbevaring af legetøj, dyner, puder, og andet familien har brug for at få pakket hurtigt væk.

Læs mere
Der er ingen produkter i denne kategori.

Play & Go legetæppe

Lad os begynde med et Play & Go legetæppe. Her kan barnet sidde lunt og behageligt og lege på gulvet. Tæppet er stort nok til, at der også kan sidde et par venner eller søskende og lege med.  Et af Play & Go tæpperne har en sjov bilbane på, så bilerne kan køre rundt på Play & Go legetæppet. Et andet har skægge tegninger, som barnet selv kan farvelægge med de medfølgende tuscher.

Når barnet er færdig med at lege med biler eller dukker, trækkes der i snorene, og tæppet pakkes hurtigt sammen med et snuptag. Når børn leger på og med Play & Go legetæppet, motiverer det dem automatisk til lægge legetøjet i posen og rydde op efter sig.

Et Play & Go legetæppe måler 140 cm i diameter, og det er fremstillet i 100 % slidstærkt bomuld. Play & Go opbevaringstaskens bærbare og slidstærke design gør den til den perfekte opbevaring af legetøj som legoklodser eller Magna-Tiles, og helt perfekt til at tage med på besøg hos bedsteforældrene, i parken, på ferien, eller hvor som helst barnets legetøj og legetæppet kan bruges.

Hvis Play & Go tasken bruges til opbevaring af dyner og puder, kan den fint bruges som puf til at sidde på, fodskammel eller som en dejlig blød rygpude. Smart ikke?!

Play & Go Mini opbevaringstaske

Play & Go Mini opbevaringstasken er en anden populær nyhed, som vi også har taget ind i Bandittens sortiment. Play & Go Mini taskens princip er det samme som storesøsteren bare i en mindre udgave, der både kan bruges til babys pusleting, barnets legetøj, teenagerens idrætstøj, eller mors make-up.

Sidst men ikke mindst skal Play & Go Soft kollektionen nævnes. Disse Play & Go 3-i-1 babytæpper er ekstra tykke og bløde for baby at ligge på. De har søde illustrationer, der appellerer til små børn, og et Play & Go tæppe er perfekt som aktivitetstæppe, hvis man stiller et aktivitetsstativ med babylegetøj ovenpå. Når babytæppet nemt er pakket sammen, fungerer det som en Play & Go pusletaske med en bred og lang bærerem, der hurtigt kan hænges over barnevognens styr eller på en knage derhjemme.

Play & Go to-i-én tæppe

Play & Go to-i-én tæppet og opbevaringstaske har et slidstærkt underlag. Det betyder, at man også kan bruge det som tæppe udenfor, når der er picnic, eller man kan tage det med på stranden. Hvis Play & Go tæppet bliver beskidt, kan det vaskes i vaskemaskinen, og Play & Go tasken er faktisk stor nok, til at man både kan opbevare og transportere familiens vasketøj. 

Vi er med andre ord meget begejstrede for både Play & Go 2-i-1 opbevaringstaske og legetæppe, Play & Go 3-i-1 babytæppe, opbevaringstaske og pusletaske samt Play & Go Mini tasken. Tag et kig på alle de flotte farver og modeller her på siden og gør oprydning til en leg!